Nieuws

Renovatiepremie weer vanaf 1 december

2016-01-12

Vrijdag 30 oktober 2015 keurde de Vlaamse Regering de nieuwe renovatiepremie definitief goed.

  • De premie kan aangevraagd worden vanaf 1 december 2015. De aanvraagformulieren zullen ook pas dan ter beschikking worden gesteld van de aanvragers en de woonloketten. Lees hier de informatie over het nieuwe stelsel.
  • Er is een overgangsmaatregel voorzien voor wie vóór 1 december 2014 een overeenkomst met een aannemer afsloot of bestellingen voor materialen heeft geplaatst. U kan voor deze werken nog een aanvraag indienen vóór 1 februari 2016. Bij deze aanvraag dienen zowel de gesloten aannemingsovereenkomsten of de bewijsstukken van de bestellingen van materialen te worden gevoegd als de facturen voor de uitgevoerde werken of leveringen van materialen die het gevolg zijn van de gesloten aannemingsovereenkomsten en/of bestellingen.
    • Deze aanvragen, m.b.t. de overgangsregeling, zullen worden ingediend onder de voorwaarden van het oude stelsel. Facturen mogen op aanvraagdatum maximaal drie jaar oud zijn. Er wordt rekening gehouden met uw inkomen van drie jaar geleden. Lees hier de informatie over het oude stelsel

Meer informatie vind je op de website van Wonen Vlaanderen.

Vanaf 1 december kan je terecht bij de woonloketten m.b.t. de administratieve ondersteuning voor deze premieaanvraag. Kom op de vrije spreekuren waar je geen afspraak hoeft te maken of maak juist een afspraak als deze spreekuren je niet passen.

Bekijk het nieuwsoverzicht

© Woonwinkel Midden-Limburg | Disclaimer