Nieuws

Het woonloket gaat digitaal

2014-02-19

De woonloketten zijn, via de intergemeentelijke samenwerking "Woonbeleid Midden Limburg", in de lidgemeenten (Diepenbeek, Hasselt & Zonhoven) van start gegaan vanaf najaar 2012. De intentie van het woonloket is om de burger zo correct en volledig mogelijk te informeren over allerhande woonthema's. Bovendien kan de inwoner ook steeds rekenen op administratieve ondersteuning bij premie aanvragen wanneer ze duurzaam of aangepast gaan (ver)bouwen!

Naast de woonloketten, infocampagnes & persartikels is het nu ook tijd om digitaal te gaan! Deze website bundelt alle basisinformatie rond huisvesting waar we bewust hebben voor gekozen aangezien we voor gespecialiseerd advies zelf niet altijd de nodige expertise in huis hebben. We verwijzen de bezoekers van de website daarom steeds gericht door naar een gespecialiseerde weblink waar alle informatie in detail kan worden nagelezen.

Let op! Premie informatie of de grensbedragen zijn onderhevig aan (jaarlijkse) wijzigingen waardoor wij een persoonlijk onderhoud bij het woonloket warm aanbevelen! Doe dit zeker vooraleer de werkzaamheden van start gaan om teleurstellingen en administratieve fouten te vermijden! Neem hierbij de relevante documenten mee zoals offerten en uw belastbaar inkomen van 3 jaar geleden (officiƫle belastingbrief). U wordt steeds met een glimlach ontvangen!

www.woonbeleidmiddenlimburg.be

Nuttige links

Bekijk het nieuwsoverzicht

© Woonwinkel Midden-Limburg | Disclaimer