Nieuws

Zet je woning op energiedieet

2014-12-02

Isolatie, dubbel glas of een nieuwe verwarmingsketel nodig?

Een Duwolim-lening aan 2% voor energiebesparende renovatiewerken.

Investeer in een energiezuinige woning: het is goed voor het milieu, je bespaart in de portemonnee en je woning wordt comfortabeler!

De investering wordt volledig begeleid door onze energie-adviseurs. Indien nodig komen ze in huis kijken wat er best gebeurt. Ze vergelijken de offertes en zoeken de beste oplossing voor de beste prijs. Eventueel komen ze achteraf de werken controleren. En ze helpen met het aanvragen van alle premies!

Kredietmaatschappij SJK De Woonconsulent beheert de lening. Duwolim is een sociale, niet-commerciële organisatie die samenwerkt met de OCMW's.

Groene lening aan 0 % voor Limburgers met beperkt inkomen

Goed nieuws voor Limburgers met een beperkt inkomen of een klein pensioen die een nieuwe verwarmingsinstallatie nodig hebben of hun woning willen isoleren. Zij kunnen vanaf 16 april 2012 bij cvba Duwolim terecht voor een renteloze 'sociale' lening.

De energieprijs blijft maar stijgen en neemt een steeds grotere hap uit ieders budget. Het wordt dus steeds belangrijker dat we zo energiezuinig mogelijk wonen, dit uiteraard ook omwille van de klimaatproblematiek.


Desondanks twijfelen vele Limburgers om te investeren omwille van de crisis en de wijzigingen bij de premies. Maar Duwolim wil dat àlle Limburgers, ook mensen met een beperkt inkomen, hun woning energiezuinig kunnen renoveren.

Nuttige links

Bekijk het nieuwsoverzicht

© Woonwinkel Midden-Limburg | Disclaimer