Nieuws

Een warm nest

2014-01-30

Heel wat Vlamingen namen al initiatief om energie te besparen, toch blijft er in de meeste woningen veel ruimte voor verbetering (tot 65 euro per maand!). Slecht de helft van de huizen beschikt over een geïsoleerd dak én dubbel glas én een energiezuinige ketel. Tellen we muurisolatie mee, dan blijft er nog in zeven op de tien woningen ruimte voor grote energiebesparingen. Want wie bijvoorbeeld alleen zijn dak of ramen geïsoleerd heeft, verliest nog altijd veel geld en warmte via muren en vloeren.

Met de nieuwe campagne wil het Vlaams Energieagentschap (VEA) hier de aandacht op vestigen. De kans is groot dat je tijdens de volgende weken onze TV-spot, printadvertentie (vooral in bouwbladen) of banner op websites ziet verschijnen.

De voorpagina van www.energiesparen.be is tijdelijk ingepalmd door de 4-punten isolatietest, waarmee je kan berekenen hoe goed jouw woning al scoort op het vlak van dakisolatie, beglazing, muurisolatie en verwarming. Uiteraard kan je nog steeds de vertrouwde energiesparen bezoeken.

Wil je ook aandacht geven aan de "warm nest"-campagne?

Bekijk het nieuwsoverzicht

© Woonwinkel Midden-Limburg | Disclaimer